Un dels aspectes a millorar pel Palamós d'Eduardo Vílchez en les dotze jornades que resten per acabar la Lliga de Tercera és el defensiu. La permanència passa per intentar tancar amb pany i clau la porteria palamosina. La pèrdua de la titularitat del capità Bayona després del primer partit de l'any disputat a Rubí (3 a 1) va permetre a Martí Bartrina gaudir de la confiança del seu entrenador. Des d'aleshores, Bartrina que sempre ha encaixat gols excepte en el derbi davant el Figueres (2 a 0), ha defensat la porteria del degà en vuit ocasions, amb un balanç de deu gols encaixats. Bayona en va rebre 35 en 18 jornades.

La suplència de Bayona ha provocat que el defensa Narcís Pèlach "Chicho" agafi el braçalet de capità. El gironí viu amb optimisme el tram final de temporada: "tenim els equips de sobre nostre a tocar i la clau és guanyar dos partits seguits començant per la final d'aquest diumenge a Manlleu. Els costaners són tercers per la cua, a tant sols un punt del Júpiter, que avui és l'equip que marca els llocs de permanència. Assegurar els punts a casa serà clau.

D'altra banda, el partit ?Balaguer-Palamós de la 30a jornada de lliga s'ha avançat al Divendres Sant (29 de març, 12.30) per poder tenir uns dies de descans per Setmana ?Santa.