El titular del Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid ha condemnat el jugador del Reial Madrid Marcelo a una multa d'uns 6.000 euros per un delicte contra la seguretat viària, després de ser sorprès conduint sense punts en el seu permís de circulació. Segons la sentència, que ahir va donar va conèixer el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el jugador haurà d'abonar una quota diària de 25 euros durant vuit mesos després del judici ràpid que va tenir lloc el passat 18 de febrer. La resolució considera provat que al voltant de les 13.30 hores del passat 12 de febrer el jugador madridista conduïa un vehicle pel quilòmetre 3,2 de la carretera M-12, malgrat que mancava de l'oportú permís administratiu vàlid per fer-ho, per haver estat sancionat amb la pèrdua total de punts en via administrativa.

Fonts de la Direcció General de Trànsit van informar dimecres que el jugador va ser interceptat després de cometre una infracció als voltants de la ciutat esportiva del club. Quan els guàrdies civils li van requerir la documentació van comprovar que el jugador madridista tenia esgotat el seu número de punts del permís de conduir i que s'havia declarat ja la pèrdua de vigència de carnet.

Marcelo no és l'únic jugador madridista embolicat en infraccions en matèria de seguretat viària en les últimes setmanes, ja que a la matinada del passat 3 de febrer Karim Benzema va ser detectat per un radar mòbil conduint a 216 quilòmetres en la M-40 i haurà de comparèixer en un judici ràpid el pròxim 26 de març.

Un altre jugador de la lliga amb problemes amb Trànsit és el francès del València Sofiane Feghouli. Si inicialment va veure com la seva causa per circular sense carnet de conduir va ser arxivada fa un mes, ara s'ha sabut que tenia el permís "anul·lat administrativament per la pèrdua total dels punts assignats". El Tribunal Superior de Justícia de València recordava ahir que el futbolista no havia sigut sancionat en no disposar el jugador de l'acreditació necessària per justificar que posseïa el carmet.

En l'àmbit esportiu del Madrid, ahir es va confirmar que l'extrem Ángel Di María haurà d'estar-se dues setmanes de baixa arran de la lesió que es va produir al partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League dimarts a Manchester.

Di María va notar una punxada al començament de la segona part i va haver de ser substituït. Al principi, es va témer que la lesió fos més greu del que al final ha estat. Si n sorgeixen complicacions en la recuperació, Di María només es perdria un parell de partits de Lliga BBVA, contra el Celta de Vigo i el Mallorca.