La final de la Copa del Rei que enfrontarà el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid es disputarà, finalment, el divendres, 17 de maig a les 21:30 hores al Santiago Bernabéu, segons van acordar ahir tots dos clubs en la reunió mantinguda a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.

A més de decidir-se la data, el lloc i també l'hora del partit, van tractar-se igualment d'altres temes, com el repartiment de les entrades. D'aquesta manera, cada club tindrà a la seva disposició 30.000 localitats. Així doncs, es compleix amb el que s'especulava en aquests darrers dies, ja que s'assenyalava Madrid com la ciutat que es convertiria en la seu del partit. I també sobre l'escenari, el Santiago Bernabéu, que ha estat l'escollit pel seu màxim aforament, una qüestió "fonamental" segons Emilio Butragueño, el director de Relacions Institucionals del Reial Madrid.

D'aquesta manera es repetirà l'escenari de l'última final de Copa en què tots dos equips van veure's les cares. Va ser l'any 1992 i el partit va acabar amb victòria per a l'Atlètic de Madrid (2-0) gràcies als gols de l'alemany Bernd Schuster i el portuguès Paulo Futre.