El jugador del Reial Madrid Marcelo Vieira va ser "caçat" per la ?Guàrdia Civil conduint sense punts, per la qual cosa se li van obrir diligències judicials i podria ser condemnat a penes de presó d'entre tres i sis mesos. L'incident del brasiler arriba només una setmana després que hagués transcendit que un altre jugador del club blanc, Karim Benzemá, va ser atrapat per un ràdar mòbil conduint a 216 quilòmetres per hora a la M-40. El davanter francès està citat a declarar en un judici ràpid el proper dia 26, tot i que és probable que negociï una altra data en coincidir amb el partit internacional que la seva selecció ha de jugar contra Espanya dins la fase de classificació pel Mundial 2014. Inicialment havia de comparèixer davant del jutge el 26 de febrer, però va lliurar-se'n al·legant el partit de Copa que el Madrid va disputar al Camp Nou contra el Barça.

Segons van confirmar fonts de la Direcció General de Trànsit, el passat 12 de febrer Marcelo va ser interceptat després de cometre una infracció comesa als voltants de la ciutat esportiva del club.

Quan els agents li van requerir la seva documentació, van comprovar que el jugador madridista tenia esgotat el seu saldo de punts del permís de conduir i que s'havia declarat ja la pèrdua de vigència del carnet. Per tant, els agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil van obrir diligències remeses al jutge, que serà qui citi el jugador per a un judici ràpid. Aquest cas està sancionat a l'article 384 del Codi Penal amb penes de presó d'entre tres i sis mesos o amb multa de dotze a catorze mesos o amb treballs en benefici de la comunitat d'entre 30 i 90 dies.

Segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), la Guàrdia Civil ha obert diligències a 11.407 conductors per la mateixa causa que la del jugador del Reial Madrid, que està sortint d'una lesió. Marcelo no és únic jugador madridista "caçat" per infraccions en matèria de seguretat viària en les últimes setmanes. Així, a la matinada del passat 3 de febrer el davanter Karim Benzema va ser també atrapat per un radar mòbil conduint a 216 quilòmetres en la M-40, més del doble de la velocitat legalment permesa.