Situat en penúltim lloc -zona de descens directe a Primera Catalana- i a tres victòries de la promoció per la permanència, l'Adepaf rep aquest dissabte (19.45 hores) al poliesportiu de Figueres la visita del rival més directe que té actualment a Copa Catalunya. El Sant Andreu de Natzaret es troba en antepenúltima posició i es presenta com l'equip perfecte perquè els figuerencs s'impulsin en el que queda de temporada per mantenir-se a la categoria. Una derrota deixaria pràcticament sense opcions a l'Adepaf de salvar-se.

Per a l'entrenador dels empordanesos, Miquel Vilagran, "serà un partit dur pel que ens juguem els dos equips; nosaltres podem fer un salt en confiança després de dos molt bons partits". L'Adepaf jugarà aquest partit una setmana després de fregar la campanada a la pista del líder, el Quart, a qui anava guanyant a pocs minuts per acabar (74-69). Aquest cop, davant els barcelonins, l'equip blanc-i-blau també hauria d'eixugar els deu punts (76-66) del partit d'anada per guanyar l'average.

"El Sant Andreu arriba amb una trajectòria ascendent guanyant l'Arenys i fent bons partits amb Quart i Sant Cugat. Penso que qui domini més els nervis i l'ansietat per guanyar s'emportarà el partit. Si guanyem la lluita sota els cèrcols ens emportarem el partit", afegeix Vilagran. El tècnic dels figuerencs anima a l'afició perquè doni un cop de mà als jugadors: "Tot el suport que tinguem de la grada serà poc necessitem a la nostra gent més que mai".