Isaac Viñales i Racing Colors han tancat una acord de col·laboració amb vista a la temporada 2013. Racing Colors és una empresa catalana del món del motor que es dedica al subministrament de pintura i accessoris per a automòbils i motocicletes, entres d'altres.

El pilot de Llançà continuarà així donant color al Mundial de MotoGP gràcies també a la renovació amb l'estudi MKart, que s'encarrega de pintar els cascs del pilot de Llançà, i la marca de cascs LS2, que dóna suport al pilot des de les 2 últimes temporades .

Segons Isaac Viñales, "En el nostre primer any de Mundial hem portat diversos dissenys, un inspirat en la sèrie Bola de Drac i un disseny que em va agradar especialment que fem servir per a la carrera d'Indianapolis amb un disseny molt original basat en els cascos de futbol americà. M'encanta estrenar cascos amb dissenys originals i aquest any amb Miki de Mkart i amb els amics de Racing Colors, que a més ens han ensenyat unes pintures molt espectaculars, esperem donar una bona nota de color al pàdoc. "