Les entrades pel partit que disputarà el primer equip del RCD Espanyol contra una selecció de l´Alt Empordà, a benefici dels afectats pel gran incendi del juliol passat, ja són a la venda.

El tiquets, al preu únic de 5 euros, es poden adquirir a les instal€lacions de la UE Figueres (Estadi de Vilatenim), al Setmanari de l´Alt Empordà (a l´Avinguda Salvador Dalí, 79 de Figueres) i a tots els Clubs de futbol de la comarca. Altres punts de venda són: Bar Xup Xup, Bar Breston, Bar Emporium, Bar Les voltes, Bar Racó 2, Cafeteria Da Vinci, L´Àngelus Cafè, Bar El petit racó, Cafè di Roma, Cafeteria Pa artesà, Txot´s Sidreria, Cafeteria Estrella, Bar Mari i Fran, Lizarran, Bar Gran Firal, Cafè Paco Paco, Bar Punt 5, Bar El racó, Bar L´entrepà, Nostre Bar, Bar Blanc-i-negre, Restaurant Gafi-Gafi, Bar Souini, Bar Fraussa, Nou Bar, Nou Centre Empordà, Restaurant Cook Room, Bar El rincón del tapeo i Bar Zona Firal.

El partit es disputarà el dijous dia 6 de setembre a l´Estadi de Vilatenim, escenari que acollirà activitats paral€leles durant tota la tarda-nit, a partir de les 17.30 hores. Està previst que es disputin diversos partits previs de jugadors alevins, infantils, juvenils i femenins de la comarca, contra un combinat de les comarques gironines i l´Estartit femení.

Fila Zero

Els impulsors del partit solidari han obert una fila zero per a recollir més fons pels damnificats. Els ingressos es poden fer al número de compte corrent 2042.0139.39.3300008522 de Bankia.

Tots els ingressos se cediran al Consell Comarcal de l´Alt Empordà perquè siguin destinats als projectes de recuperació que coordina.

Aquest partit està impulsat pel RCD Espanyol, la UE Figueres i el Setmanari de l´Alt Empordà.