R. MADRID-RACING

R. MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Pepe (Carvalho, m.76), Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Granero (Khedira, m.71), Ozil (Di María, m.61), Kaká, Cristiano Ronaldo i Benzemá. ? RACING: Toño, Álvaro, Marc Torrejón, Bernardo, Cisma, Pape Diop, Gullón, Adrián (Christián Fernández, m.43), Arana, Acosta (Luque, m.78) i Babacar (Munitis, m.70).

? Gols: 1-0,m.6, Ronaldo; 2-0,m.45, Benzema; 3-0, m.74, Di María; 4-0, m.90, Benzemá; ?Àrbitre: Jose Luis González González (Castella-Lleó). Va expulsar per doble amonestació Cisma (m.39) i va amonestar Álvaro (m.45), Sergio Ramos (m.58), Kaká (m.68) i Carvalho (m.87). ?estadi: Santiago Bernabéu. 77.000 espectadors. El partit va aturar-se uns instants a la segona part perquè se'n va anar la llum.

El Madrid va ventilar de manera molt plàcida el tràmit abans del seu retorn a la Lliga de Campions (dimarts a Moscú) i amb una inapel·lable golejada sobre el Racing va sumar la seva divuitena victòria en dinou partits. Els blancs han dormit líders i amb més coixí que mai: 13 punts abans que el Barça rebi aquesta nit el València. Els de Mourinho en van fer prou de jugar a mig gas per resoldre la visita del Racing, que va agitar definitivament la bandera blanca quan a sis minuts del descans es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió del seu defensa Domingo Cisma.

Fer front al líder amb un jugador menys pintava com un impossible per a un Racing que lluita per la permanència. Eren massa contratemps per a l'equip càntabre, que es va trobar des del minut sis amb desavantatge al marcador, després que Ronaldo tanqués una acció dins de l'àrea de Kaká.

El Racing havia arribat al Bernabéu resignat. No es va immutar després del gol inicial. Es va mantenir dret i va mirar d'adormir el partit. A l'espera de qualsevol acció aïllada. D'una jugada a pilota parada que tingués premi per seguir sumant. El gol de Karim Benzemá, al límit del descans, va desarmar definitivament al conjunt de Juanjo González, que ja jugava amb deu homes.

El retorn de l'argentí Àngel Di María va encoratjar la segona part, travada, amb intermitències (fins i tot se'n va anar la llum uns instants). L'argentí va deixar la seva empremta en la primera ocasió. Va deixar anar un xut des del vèrtex de l'àrea i va rubricar la sentència. Amb el duel trencat i el Racing entregat, el Madrid es va trobar amb espais i una altra vegada Benzemá va arrodonir el marcador final en un partit sense història.