lloret-sant feliu

ch lloret. equip inicial: Serra, Rodríguez, González, Crespo i Torner. reserves: Gómez, Guimerà, Roger Perarnau i Oriol Perarnau. ? fergo aisa sant feliu. equip inicial: Turón, Vila, Ramon, Valls i Oller. reserves: Rubio, Casabayó, Gómez, Oriol García i Jordi García. ? àrbitres: López i Cornudella, sense targetes. ? gols: 1-0, m.14, Rodríguez; 2-0, m.15, Torner; 3-0, m.18, Torner; 4-0, m.28, Crespo; 5-0, m.38, González; 6-0, m.33, González (falta directa); 7-0, m.36, González; 7-1, m.39, Rubio; 7-2, m.41, Oller; 7-3, m.49, Casabayó (penal). ? pavelló: Municipal de Lloret de Mar, amb uns 300 espectadors.

El Lloret és el nou líder de Primera Nacional després de desbancar amb una golejada el Sant Feliu d'aquesta posició. Els de Manolo Barceló van ser molt superiors en la primera part als del Vallès; i malgrat tardar a obrir la llauna van anar al descans amb un clar 3-0 que encara podria haver estat més extens; Tot i això a la represa el domini no va canviar i els selvatans van ampliar l'avantatge fins a un contundent 7-0. En els últims minuts els visitants van treure l'orgull per maquillar el resultat.