Getafe i Espanyol van firmar l'empat (1-1) després d'un partit molt igualat que es va decidir a la segona part amb els gols d'Álvaro Vázquez per a l'equip català i de Miku, que va fer de penal la igualada per als locals. Tot i deixar escapar la victòria, el punt es pot donar per bo per a l'Espanyol, que es consolida en llocs europeus i, no només això, a l'espera dels partits d'avui entra en posicions de Lliga de Campions.

Mauricio Pochettino va disposar un esquema tàctic amb Romaric i Raúl Baena al centre del camp, que, amb la consigna de jugar ràpid al toc, es van complementar bé a la recerca d'espais. La inesperada lesió de Javi López, lateral esquerre visitant, no va trastocar els plans de Pochettino, encara que sí el va obligar a recompondre la defensa donant entrada a l'argentí Juan Forlín.

La primera ocasió de l'Espa?nyol va arribar als 28 minuts, quan Coutinho va rebre una pilota elevada des de la medul·lar per Héctor Moreno i, després d'un control defectuós, el seu llançament el va poder rebutjar Moyá. Romaric va aprofitar el rebot però va xutar massa desviat. Aquesta oportunitat va animar els visitants, que, en els següents minuts, van tornar a gaudir d'una ocasió molt clara per avançar-se per mitjà de Coutinho.

Després del descans van canviar les tornes i la iniciativa ofensiva la va portar el Getafe, que, primer amb Güiza i després amb Miku, hauria pogut obrir el marcador. A l'Espanyol li va costar mantenir el nivell en la segona meitat i, durant alguns compassos, va jugar al ritme que li marcaven els locals. Algunes accions aïllades del francès Thievy van treure de la letargia l'Espanyol, encara que va ser Álvaro Vázquez qui va avançar els visitants en el minut 65 amb un xut ras davant la sortida de Moyá. L'alegria li va durar poc al conjunt català, ja que quatre minuts després el veneçolà Miku igualava el duel des del punt de penal. Els últims minuts van ser d'anada i tornada, però el marcador no es va moure.