No hi ha manera. L'Olot de Nitus Santos segueix sense acabar d'arrencar, i una jornada més es va haver de conformar amb un gris empat (2-2). Aquest cop, els garrotxins van haver de capgirar fins en dues ocasions un marcador advers, després de veure com el Vic s'avançava al m. 60 primer, i vuit minuts després (68'), amb gols de Muñoz. Francolí, de penal, va salvar un punt a un quart del final.

Els de Nitus Santos no van poder deixar enrere la mala ratxa de resultats que els ha portat a pensar més en sortir de la zona baixa que lluitar per les primeres places. Tot i disposar d'una bona oportunitat, ja que el Vic es troba instal·lat a la part baixa de la classificació de Tercera, els olotins no van poder aconseguir els tres punts i veuen com les posicions de play-off s'allunyen una mica més.

La primera part va arrencar amb molta igualtat. Tot i això, cap dels dos equips va posar perill a la porteria rival. Una vegada més, s'arribava al descans (0-0), sense recompensa, però això sí, amb temps suficient per sumar els tres punts i retrobar-se així amb la victòria després de moltes jornades. Però, no va ser possible. I és que malauradament al quart d'hora de la segona part, els de Nitus Santos van encaixar una autèntica galleda d'aigua freda quan Muñoz aconseguia avançar el Vic. A partir d'aquí, l'Olot ho va intentar amb més ganes, i només uns minuts més tard aconseguia empatar amb gol de Raül després d'una gran assistència de Granell.

Però de nou, l'alegria va durar poc. Muñoz, autor del primer gol tornava a batre Segovia aquest cop des del punt de penal. Amb el 2-1, l'Olot va haver de treballar de valent per puntuar, cosa que va fer quan al m.74 Francolí posava el definitiu 2-2 també des del punt de penal després d'una falta del porter local molt protestada pel Vic. Amb aquest punt, l'Olot segueix a la zona mitjana de la classificació.