mataró-girona

mataró: Chueca, Guille, Nil, Lluc, Nisa, Torrent (Parri, m.70), Chesco, Aranyo (Arnau, m.56), Jandro (Quim, m.67), Justos, Kevin (Josua, m.60). ? girona: Nil, Valentin, Bonmati (Robert, m.39), Roura, Andoni, Vivancós, Isma (Sebas, m.53), Pere Pons (Jesus, m.60), Litus, Gerard Muñoz, Marc Sánchez (Petti, m.45). A Àrbitre: Rodríguez Portoles. Va amonestar als locals Nil, Torrent i Justos; i als visitants, Valentin, Andoni i Petti. G gols:

1-0, m.18, Kevin; 2-0, m.34, Jandro. I incidències. Unes 400 persones varen presenciar el partit al Camp Municipal de Mataró.

El Girona Juvenil de Divisió d'Honor va encaixar ahir a Mataró una inesperada derrota (2-0), la vuitena de la temporada, després de veure com l'equip del Maresme en feia prou amb dos gols a la primera part per endur-se'n els tres punts. Els de Miquel Àngel Muñoz no van tenir el seu millor dia. Bona mostra d'això, n'és el trist bagatge ofensiu al llarg dels primers 45 minuts de partit. I és que un cop de cap d'Isma a les acaballes (42') del primer temps, va ser l'única ocasió de perill dels blanc-i-vermells que abans ja havien encaixat els dos únics gols del partit. El primer va arribar al m.18 obra de Kevin en una acció desafortunada del porter gironí Nil. Minuts més tard (34') Jandro per part mataronina va sentenciar. Al 39', Bonmatí per part gironina es lesionava.

A la segona part, el Girona va sortir amb més ganes, però no amb més sort. L'equip ho va intentar en diverses ocasions, però el gol mai va arribar. Gerard Muñoz (m.50) dins l'àrea no va poder materialitzar amb èxit després de veure com sortia fregant el pal. Tampoc Valentin que ho va provar per partida doble. No era el dia, i els canvis tampoc van servir de revulsiu.

Tot i la derrota, els homes de Miquel Àngel Muñoz segueixen instal·lats a la tercera posició de la Lliga, això sí, amb només sis punts d'avantatge del quart classificat, un Nàstic de Tarragona que ahir es va imposar al camp del Reus (0-3) sense problemes. El pròxim partit del Girona, serà diumenge vinent (12.00 h) a Torres de Palau amb la visita del Barça, segon classificat.