el olivar-girona b

el olivar. CINC INICIAL: Marin (6), Ubide (6), Mastrocinque (2), Cano (3), Legasa (24). reserves: Ndiaye (4), Corral (7), Triquell, Laliena (3), Portalez (2). tirs lliures. 7/12. triples. 4 (Marin, Corral, Cano i Laliena). faltes personals. 18. Eliminat, Marin. ? girona b. CINC INICIAL: Jordi Bataller (4), Martí Serra (6), Mbappe (12), Luka Banovic (4), Edu Gatell (16). reserves: Agusti (2), Albert Font, Edu Camós (16), Jordi Mas (5). tirs lliures. 12/13. triples. 5 (2 Serra, 2 Mbappe, Edu Camós). faltes personals. 13. Cap eliminat. A Àrbitres: Aldaz i Torres. ? parcials: 17-9 / 31-23 DESCANS 40-46 / 57-65

A poc a poc i bona lletra. Aquest va ser el camí que va seguir el Girona B ahir a la pista d'El Olivar de Saragossa per endur-se la victòria (57-65), davant un equip aragonès que es troba situat tercer per la cua amb només set victòries, però que no va regalar absolutament res al bloc de Raül Galobardes.

Els blanc-i-vermells van sortir sense les idees clares, i van veure com a la fi dels primers deu minuts, els locals dominaven l'electrònic per 17-9. El Girona sabia que havia reaccionar abans no fos massa tard, per no perdre a una pista a priori fàcil. I és que els gironins, tercers a la classificació, no es podien permetre una nova ensopegada si volen continuar a la part alta de la Lliga. Tot i que en el segon període tampoc va arribar la desitjada reacció (31-23 al descans), el Girona B va sortir dels vestidors amb aires renovats i a la fi del tercer parcial ja guanyava de sis (40-46). A partir d'aquí, el Sant Josep no va deixar mai de dominar el marcador. Al final, 57-65 que permet a l'equip continuar tercer del grup C de la lliga EBA. El proper partit, serà dissabte vinent (20 h) a Fontajau contra el segon classificat, Sabadell Sant Nicolau.