avià-figueres

avià: Dani, Pol, Riki, Cortizo (Miguel, 88'), Sucias, Revilla, Salla (Àlex, 60'), Soler, Raúl (Guijarro, 64'), Miki López i Noguera. ? figueres: Ureña, Alforcea, Murga (Karam, 46'), Ferran Grau, Teixi (Sile, 79'), Moñino (Aleix, 72'), Ricard Ferrer, Adrià Serra, Argi, Pedro i Toti (Pol Compte, 60'). A Àrbitres: Joel Gurrera Farnos. Va amonestar Noguera, de l'Avià, i Moñino, Adrià Serra i els dos tècnics, Arnau Sala i Xavi Punsí, de la Unió. G gols. 0-1, m.87, Sile; 1-1, m.90, Noguera.

En un partit apte només per aquells més valents, jugat en ple Carnestoltes i assignat a la jornada suspesa pel fred d'ara fa un parell de setmanes, el Figueres es va haver de conformar amb l'empat a un al camp de l'Àvia.

Després d'un partit sense gols i quan tot feia indicar que s'acabaria amb empat a zero, un gol de Sile -només portava vuit minuts damunt del terreny de joc- a tres minuts del final (87') posava a la Unió per davant després de recollir de forma magistral una pilota que circulava per l'àrea local sense sentit. Els tres punts eren pràcticament a la butxaca. Però ja se sap. En el món de l'esport no es pot dir blat fins que està al sac i ben lligat. I això és el que li va passar a un Figueres que es va quedar amb un pam de nas. I és que els locals no van deixar de treballar fins el xiulet final. I van trobar la seva recompensa. En la darrera acció del partit, en l'últim minut de l'afegit, Noguera va ajustar la pilota al pal esquerra amb un bon tir creuat glaçant el ritme cardíac dels unionistes que donava un punt per a cada equip.

Amb l'empat, la Unió no pot atrapar el Mollet al capdavant de la classificació, i s'haurà de conformar en seguir una jornada més a la segona posició de la Lliga.