Deu de les catorze derrotes que ha encaixat el Girona aquesta temporada a la Lliga Adelante han arribat per la mínima. L'últim exemple va ser ahir a Valladolid, on el solitari gol de Víctor Pérez de penal va acabar sent determinant. De fet, ara els gironins acumulen quatre derrotes seguides per 1-0, resultat que aquest curs han encaixat set vegades (Numància, Alcorcón, Còrdova, Celta, Elx, Almeria i Valladolid). Contra Xerez i Alcoià també es va perdre per un sol gol de diferència (2-1), el mateix que va passar en la visita a Riazor (3-2). Les derrotes més clares que han encaixat els de Montilivi aquest curs han estat contra Recreativo (3-0), a fora, i l'Elx (1-4), a casa, seguides pel 0-2 de la visita del Cartagena a Girona i del 2-0 que es va rebre a Vigo.

Per postres, la majoria d'aquestes derrotes per la mínima s'han resolt de la manera més desgraciada possible. A Sòria, en la visita al Numància, el Girona tenia un punt al sac però un gol de falta de Julio Álvarez en la darrera acció de l'afegit va fer-los tornar de buit cap a casa. Era l'inici d'un malson perquè tot just unes setmanes més tard, al camp de l'Alcorcón, la derrota arribava quan Tortolero desviava al fons de la seva porteria un xut de falta dels locals. A Còrdova va ser un penal comès per Moha el que va permetre sentenciar a Borja García, i el Celta va resoldre la seva visita a Montilivi amb un solitari gol d'estratègia a la vora del descans.

Xumetra va ser l'encarregat de deixar sense premi el Girona a Elx, mentre que l'Almeria va aprofitar la setmana passada l'única badada defensiva per treure petroli de Montilivi quan el 0-0 ja semblava cantat. El Girona va tenir una sort similar ahir a Valladolid. Seriós al darrere però incapaç de marcar, va rebre un gol novament de penal i va caure per la mínima. Set punts en aquests set partits si haguessin acabat en empat traurien ara el Girona del descens.

A Xerez l'equip va caure per 2-1 fallant mil-i-una ocasions i després de perdre Ion Vélez per lesió en la brutal entrada de Doblas que no va ser ni penal. A Alcoi, Jandro va fallar un penal amb el 2-1 que hauria pogut donar un valuós empat. A la Corunya (3-2), Nieto va avançar el Girona però els gallecs van donar la volta al marcador i Coro va fer el 3-2 de penal.