Distant de la feina d'anteriors desplaçaments, el Figueres s'ha encallat aquest migdia al Maresme en una partida esbojarrada en què el Premià, que l'ha acabada amb dues peces menys -l'àrbitre ha expulsat Pol (60') i Rovira (65') de manera quasi consecutiva- ha sabut fer-se fort per combatre les adversitats i els unionistes s'han estimbat a l'hora de prendre decisions a camp contrari (0-0). En el primer acte, ni els uns ni els altres han estat fins amb la pilota als peus. La Unió no ha fet circular la pilota amb sentit, i s'ha atabalat quan ha intentat fer-la córrer a la zona més ampla. Sense massa claredat a l'hora de prendre la decisió correcta, els d'Arnau i Punsí només han esbossat un parell d'arribades a l'àrea rival, però ni Teixi, amb el cap (32'), recollint una centrada de Karam des de la dreta, ni, a poc per al descans, Pol Compte, que ha estat sagaç apoderant-se d'un rebuig de Moñino però que, sol davant del porter, ha colpejat el cuir amb l'exterior del peu dret i la trajectòria s'ha desviat del suculent destí (43').

L'equip altempordanès ha seguit imprecís a la represa, tot i que ha tingut uns instants inicials prou prometedors -Teixi s'ha inventat una oportunitat de perill fent seva una pilota d'esquena a porteria i, tot i la oposició, xutant amb la cama esquerra després de girar bé la cintura, però errant en la direcció (50'). Poc després, Pol Compte veuria com un defensa, quasi sota els pals, allunyava la seva rematada un pèl tova amb el porter ja a terra (64'). L'àrbitre ja havia deixat el Premià amb inferioritat mostrant la segona groga a Pol en una acció en què ha interpretat que el davanter maresmecnc ha pretès simular un penal (59'), però als de casa, els contratemps els han multiplicat i sense vergonya per acumular jugadors darrera de la pilota, han empès el Figueres cap a la precipitació. De fet, d'aquí fins al final, els figuerencs no han tingut aptitud per generar perill, ni tan sols després que el col·legiat ensenyés una altra vermella als costaners, en aquest cas a Rovira (65'), per una agressió a Pol Compte. El duel s'ha escalfat i ha perdut ritme i continuïtat, just el que els unionistes no necessitaven. L'equip altempordanès només ha elaborat mitges ocasions -que es desinflaven dins de l'àrea rival- i el Premià ha tingut l'atreviment de, amb poca cosa, fer mantenir la concentració a Ureña fins al final.

Pablo, Edgar, Litus, Dani, Rovira, Lalo, Juan (Alberto, 46') (Marc, 86'), Edu Alonso, Pol, Cristóbal i Nil (Adolfo, 67').

UE Figueres: Ureña, Alforcea, Ricard Ferrer (Toti, 39'), Cruz, Teixi, Adrià Serra (Aleix Feixas, 63') (Sile, 67'), Karam (Jairo, 76'), Moñino (Pedro, 46'), Grau, Fageda i Pol Compte.

Àrbitre: Josep Barceló Prats, amb Óscar Peri Compte i Julián Villaseñor Julián com a assistents. Ha amonestat Litus, Cristóbal, Lalo, Dani i Adolfo, del Premià, i Feixas i Grau, de la Unió. També ha mostrat la groga al tècnic local, Juan Carlos Torres Yelo, i al seu fisioterapeuta, Eduard Sogues Mas. Ha expulsat per doble amonestació el local Pol (60') i l'unionista Adrià Serra (87') -quan aquest darrera veia ja el partit des de la banqueta, i amb vermella directa Rovira, del Premià (65').

Gols: No n'hi ha hagut.

Espectadors: Uns 250.