SHUM grupo maestre - CALAFELL

SHUM Grupo Maestre: Guillermo Domínguez, David Gelma, Jordi Bartres, Xavier Aldrich, David Plaza, Albert Soler, Joan Castañe, Marc Roca, Ruben Fernández, Marc Grau. ? calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Aragonès, Jordi Exposito, Marc Verges, Joaquim Pujadas, Ferran Ortoll, Daniel López, Marc Coy i Xavier Andreu. A àrbitres: Sandoval Santos i Sánchez Girbau. Van mostrar targeta blava al visitant Marc Coy (m.40) i vermella al local Albert Soler (m.39). G gols: 1-0, m.1, David Plaza; 2-0, m.1, Jordi Bartres; 3-0, m.10, Jordi Bartres; 3-1, m.15, Marc Coy (penal), 3-2, m.21, Daniel López; 3-3, m.30, Marc Coy; 3-4, m.31, Joaquim Pujadas; 3-5, m.39, Marc Verges; 4-5, m.40, Jordi Bartres; 4-6, m.46, Marc Verges; 5-6, m.47, Jordi Bartres.

Relliscada majúscula. Tot i que al minut 10 de partit, el marcador era favorable (3-0) a l'equip de la Selva, el Shum va veure com amb un tres i no res el Calafell escurçava diferències per marxar al descans amb un ajustat 3-2.

A la represa, els visitants van seguir amb la mateixa intensitat que l'últim tram de la primera part i van aconseguir capgirar el marcador fins marxar al m.39 amb un 3-5. A partir d'aquí, el Shum ho va intentar sense èxit contra un Calafell que conscient de la importància per sortir de baix no va deixar escapar els tres punts.