Al límit del descans i amb la segona targeta groga a Expósito el partit es posava en clara baixada per a un Girona que, tot i patir, havia sabut contenir les embestides de l'Alcorcón. Només un minut després de l'expulsió per doble amonestació del lateral dret madrileny, Moha rebia una forta trompada de Rubén Sanz i quedava estès sobre la gespa. Es van encendre totes alarmes en veure el marroquí, l'home més en forma del Girona en aquest primer tram de temporada estès sobre el terreny de joc i amb senyals evidents de dolor. Moha va demanar el canvi i en el seu lloc va saltar a la gespa el jove mallorquí Dani Nieto. L'ensurt inicial es quedaria simplement en això després de l'exploració mèdica que li va fer al vestidor el doctor Joan Molera. Moha pateix simplement un fort cop al genoll esquerre -també va rebre al dret? i, en principi, no hauria de tenir problemes per jugar dissabte que ve a Montilivi contra el Guadalajara. També es va quedar en un simple ensurt el xoc de trens entre Roberto Santamaría i Jose Martínez, ja a la segona part. Els gestos de dolor del porter navarrès van fer pensar d'entrada en una possible lesió greu que al final es va descartar. Santamaría, després de ser

atès sobre la gespa, va poder continuar amb normalitat i va fer que Dani Mallo, que ja s'estava escalfant a la banda, tornés a seure a la banqueta.

L'equip perd una posició

La desfeta a Alcorcón va comportar que el Girona perdi un lloc a la taula de classificació i acabi la jornada com a vintè classificat amb 12 punts. L'empat del Nàstic a Alcoi fa que els tarragonins avancin el conjunt gironí per millor "goal-average" general. Per sota encara queden Osca i Cartagena, amb 11 punts. Això sí, la victòria dels aragonesos davant el Las Palmas (2-0) fa que abandonin la cua de la classificació.

El relleu l'agafa el Cartagena, que només va poder empatar contra el Valladolid (0-0). Osca i Cartagena tenen ara 11 punts i estrenyen una mica més la part baixa. El Girona, de la seva banda, veu com les posicions que marquen la permanència són ara a tres punts. El Vila-real B i el Recreativo, amb 15 punts, fixen les places de la tranquil·litat. En aquest sentit, el Girona encararà un tram determinant de calendari abans de l'aturada amb els partits contra el Guadalajara i Nàstic a Montilivi i el desplaçament a Alcoi. Els alacantins, amb 16 punts són un rival directe.