Els dos descensos consecutius que va patir el primer equip de l´Agrupació Esportiva Roses, fins arribar a Segona Regional al 2010, van acabar tocant fons a un club que també s´havia vist afectat en el futbol base pocs mesos abans. Els del Mas Oliva havien quedat en una situació límit després de la marxa del president Josep Mas, però amb l´entrada de Sergi López, el 2009, el club rosinc s´ha anat refent poc a poc, tant esportiva com econòmicament.

El passat dia 20, coincidint amb la presentació dels equips, van donar el tret de sortida al 90è aniversari, satisfets per l´evolució ascendent que estan vivint a l´actualitat, ja que l'amateur es troba a Segona Catalana i han crescut en nombre de joves jugadors:"Afrontem aquest aniversari amb il·lusió, és especial", afirma López, content per haver pogut "consolidar" el futbol base després que es trobés "pràcticament desmuntat" quan va arribar.

En tres temporades, el Roses ha passat des 65 als 195 jugadors que li han permès recuperar, com a mínim, un equip per categoria: juvenil (2), cadet (2), infantil (2), aleví, benjamins (3), pre-benjamí i escoleta.

Podeu ampliar aquesta informació a la pàgina 43 de l'edició paper del Setmanari l'Empordà