El seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, ha revelat que en la seva elecció per al guanyador de la 'Pilota d'Or' s'ha decantat de nou per Lionel Messi, seguit per Cristiano Ronaldo i l'alemany Thomas Müller, mentre que el seu entrenador escollit ha estat Pep Guardiola.

"He votat Messi, Ronaldo i l'alemany Müller", ha revelat el tècnic durant la seva visita als cellers Valduero, situades en Gumiel del Mercado (Burgos).

El seleccionador nacional ja es va decantar l'any passat pel davanter argentí del FC Barcelona com a primera opció i per l'atacant portuguès del Reial Madrid com a segona, mentre que segueix apostant per un futbolista alemany per al tercer esglaó del podi, encara que ara Muler li pren el relleu a Bastian Schweinsteiger, la seva elecció del 2010.

A més, es decanta per Pep Guardiola com a guanyador del reconeixement al millor entrenador, tant pels seus mèrits esportius com humans. "Ha estat campió d'Europa, campió de Lliga... A més dels mèrits també venia que ens han donat el comportament personal i, en això, jo crec que ell és exemplar", ha valorat el salmantí en una entrevista recollida per Europa Press.

De totes maneres, ha assegurat que això no vol dir que tingui res en contra de José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, i guanyador de la 'Pilota d'Or' de l'any passat. "No estic parlant malament de ningú, estic parlant bé d´en Pep, el que no vol dir que parli malament de ningú", ha tancat.