El FC Barcelona ha obert aquest dijous el procés de sol·licitud d'entrades únicament per a socis amb vista al partit de Lliga BBVA del 10 de desembre al Santiago Bernabéu, davant del Reial Madrid, a un preu únic de 75 euros per a un total de 596 entrades.

És la primera vegada que el club blaugrana obre un procediment de sol·licitud de localitats per a un partit de Lliga, cosa que és habitual en desplaçaments d'eliminatòries en Lliga de Campions així com també en finals.

Des d'aquest dijous i fins al divendres a les 19.00 hores, estarà obert el procés de sol·licitud d'entrades per al partit, amb 477 places reservades per als socis, 119 per a les penyes del club i les 105 restants de les 701 que disposa el club estaran destinades a compromisos institucionals, esportius i contractuals.

Per sol·licitar entrades per al partit del Santiago Bernabéu, caldrà omplir un formulari disponible a la secció d'entrades del lloc web 'www.fcbarcelona.cat'. Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari es podran inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin estar junts.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 28 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits.