El davanter lleidatà de la Roma Bojan Krkic, exjugador del FC Barcelona, s'ha tornat a quedar sense carnet de conduir, per segona vegada des que va arribar a la capital italiana, per avançar un cotxe que s'havia detingut davant un pas zebra per deixar passar un vianant.

Així ho publica aquest dijous el diari romà "Il Messaggero", que informa que l'episodi va succeir aquest dimecres, quan la policia municipal va parar Bojan, que conduïa el seu BMW 330, i el va multar per no respectar l'article 148 del codi de la circulació, cosa que comporta una multa de fins a 600 euros i la retirada del carnet de conduir durant un període que s'establirà posteriorment.

La policia, afegeix el rotatiu romà, va deixar que el jugador lleidatà tornés a casa conduint el seu cotxe, però no podrà tornar a conduir fins que es determinin els mesos que se li retira el carnet.

El mes de setembre passat, al jugador de la Roma se li va retirar durant dos mesos el carnet per circular pel carril d'emergència.

Bojan va reconèixer en una roda de premsa que havia circulat pel carril d'emergència perquè arribava tard a la sortida per viatjar a Milà amb motiu del partit contra l'Inter i el tècnic Luis Enrique demana puntualitat.