El pilot de Repsol Marc Márquez no podrà participar als entrenaments de Moto2 al circuit de Jerez que tindran lloc entre dimecres i divendres perquè no es trobar recuperat dels problemes de visió ocasionats després de la seva caiguda durant els primers entrenaments lliures del Gran premi de Malàisia el passat 21 d'octubre.

Després de l'última avaluació, realitzada la passada setmana a Barcelona pel doctor Jordi Arruga, neuroftalmològica de l'Institut Català de la Retina, s'ha pres la decisió que Marc Márquez no estigui present en els entrenaments a Jerez per no trobar-se encara plenament recuperat dels seus problemes de vista, provocats per la caiguda soferta a Sepang.

El doctor Arruga, que dijous passat va realitzar una nova prova amb cristalls de prisma que corregeixen la visió doble per determinar l'evolució de la lesió ocular de Marc, va confirmar la millora del pilot, però tot i que ha millorat molt favorablement, el de Cervera no estarà completament recuperat per poder afrontar els tres pròxims dies d'entrenaments.

Emili Alzamora, 'manager' de Márquez, conscient que la lesió necessita el seu període de recuperació, ha comentat que "cal tenir paciència". "Tal com ens han dit els metges, no podem estimar en quant de temps estarà Marc plenament recuperat, encara que l'evolució de la seva lesió està sent positiva", ha afegit.