L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va mostrar-se molt satisfet amb la victòria del seu equip a San Siro. Havia sigut una nit de futbol espectacular, amb dos equips bolcats en busca de la victòria. "La gent s'ha divertit i això és el més important", va assegurar el tècnic. Jugadors, tècnics i directius blaugranes van dedicar la victòria a Tito Vilanova, que continua recuperant-se de l'operació a la qual va ser sotmès dimarts. Segons va revelar Guardiola, el seu ajudant havia pogut seguir el partit "per la ràdio". Precisament els jugadors havien pensat saltar al camp amb una samarreta d'ànim per al tècnic de Bellcaire però ho van descartar en no rebre permís de la UEFA.

Sobre com s'havia desenvolupat el partit, el tècnic català va deixar clar que "no pots esperar dominar 90 minuts a San Siro i guanyar amb solvència. Ells et fan gol amb poca cosa i són molt perillosos. Hem assegurat el primer lloc de grup i ara ja toca pensar en el Getafe".

Preguntat per la defensa de 3 homes amb la qual va sorprendre d'inici Guardiola va explicar que "el problema de jugar amb 3 defenses és que tu has de dominar i portar el pes i el control de la pilota". La tàctica va sortir bé, i sobretot en el primer temps, els blaugranes van fer-se'n un tip de generar perill. Pep Guardiola va formar en defensa amb Mascherano, Puyol i Abidal i això va provocar que Piqué no jugués. El tècnic no hi va donar més importància i va dir que "no puc explicar cada vegada per què juga o a l'altre". Al final, però, va dir que "nosaltres veiem els contraris i adaptem coses. Per jugar amb tres defenses contra el Milan volíem gent ràpida, amb cames... és clar que Piqué hauria pogut jugar, però ho hem triat d'aquesta manera".

Guardiola va recordar que ha guanyat "12 titols de 15 possibles" i va tornar a dir que això ho deu als seus "jugadors". Va acabar la seva intervenció elogiant Ibrahimovic i la seva actuació i explicant que no s'havia produït l'oportunitat als vestidors de saludar-lo.