El Reial Madrid ha certificat el primer lloc del D després de la frenètica golejada amb la qual s'ha imposat al Dinamo de Zagreb (6-2), en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga de Campions, que s'ha disputat al Santiago Bernabéu i que ha servit per a delit d'una afició que segueix creient en la maduresa de l'equip blanc.

Els canvis, amb l'aparició a l'onze de Sahin, per primera vegada titular al Bernabéu, no han fet canviar el guió d'un partit rodó per als locals.

A més, la connexió entre Benzema i Higuaín ha sensibilitzat encara més la grada del coliseu, que ni tan sols s'ha immutat quan el Zagreb s'ha cobrat dos gols de l'honra al tram final del partit. La història de la trobada s'havia acabat molt abans, en els vuit primers minuts del partit.

Gairebé sense deixar respirar als croats, els de Mourinho han assaltat el camp amb un fortíssim atac i una perfecta jugada que ha culminat en el primer gol blanc, després d'un potent xut de Karim Benzema, que només ha necessitat dos minuts per obrir la golejada

L'ofensiva blanca ha continuat després del primer gol i, sense trobar gens de resistència per part del conjunt croat, Callejón ha sumat una nova diana a la porteria del Zagreb.

El tercer gol tampoc s'ha fet esperar i ha arribat al minut nou de la mà de l'argentí Higuaín, després d'una jugada de la parella franc-argentina, que han demostrat que formen una perfecta aliança.

Totalment desmotivats, els pupils de Jurcic assistien a tota una lliçó del 'bon fer' madridista, i encaixaven l'últim gol de la primera part, gràcies a l'actuació del turc Özil, que ha marcat, molt còmode.

A la represa i sota una dèbil pluja, la superioritat del quadre madridista ha continuat patent, i l'afició celebrava entusiasmada el cinquè gol a favor després del doblet del davanter granadí, Callejón, qui ha pogut desmoralitzar encara més el Dinamo.

De nou, el duo de la nit, ha aconseguit afegir un altre gol, mostrant així que els canvis de Mourinho, no han fet més que reforçar l'equip. Amb el marcador 6-0, el quadre de Zagreb ha trobat una oportunitat, i el davanter Beqiraj ha marcat el primer gol croat, que ha estat realment assaborit per tots els aficionats del Dinamo que s'havien desplaçat fins al camp madrileny.