les imatges del mundial. El CPA Olot va brillar al Mundial, amb

notes mitjanes de 9,5, però l'equip italià Emilio Salgari 1862-1911 les va superar.Les patinadores de l'Olot i les del Reus, segones i terceres classificades del campionat. Un moment de l'actuació de les garrotxines, que van presentar "Superstició". A l'Europeu també van quedar segones.

El CPA Olot no va poder aconseguir ahir a Brasilia (Brasil) el seu setè campionat del món de patinatge en grups de xou grans però el subcampionat que van firmar amb Superstició va rebre's com una gran victòria. Les garrotxines només es van veure superades per l'equip italià Emilio Salgari 1862-1911, tal i com ja havia succeït el mes de maig en l'Europeu, on l'equip de Ricard Planiol també va haver-se de conformar amb la medalla de plata. El podi el va completar el Reus amb el programa Sigues tu mateix, amb la qual cosa es va poder celebrar un doblet català entre els tres primers classificats.

El Campionat del món de patinatge s'ha vist marcat aquest cap de setmana pel caos organitzatiu. La competició s'havia d'haver fet diumenge a la nit (hora catalana) però va suspendre's de matinada per culpa d'unes goteres al pavelló. Com que la majoria d'equips tenien els bitllets per tornar ahir mateix cap a casa, els organitzadors van convocar els equips a les vuit del matí (hora brasilera, les 11 a Catalunya) per resoldre el títol. Amb només 10 minuts per entrenar-se i amb un pavelló semibuit i desangelat es va disputar el programa previst.

"Va ser un autèntic caos, ens van tenir tres hores al pavelló, amb les goteres, sense dir-nos si ho suspenien o si es podria competir", explicava ahir el president de l'Olot, Agustí Colomer. L'expedició garrotxina va iniciar a la nit el seu viatge de retorn cap a Catalunya. Està previst que a les cinc de la tarda aterrin al Prat i a les vuit les esperen a l'Ajuntament per retre'ls un nou homenatge. L'Olot ha aconseguit 6 ors, una plata i un bronze en els darrers mundials i tot i veure's superat ahir per les italianes, segueix creant escola.

Uns 200 seguidors s'havien reunit diumenge al vespre a la sala Torín d'Olot per veure en directe, a través d'una pantalla gegant, la transmissió de les actuacions del Mundial de grups de xou. La suspensió per les goteres que hi havia al pavelló brasiler van aigualir la festa.