El Peralada nomes ha pogut empatar (1-1) davant del Cerdanyola en un partit on els homes de Nacho Castro tenien set baixes Sergi Arranz,Pastor i Bermudez(Sancionats),Armengol,Gavaldon i Buendia(lesionats) i Sergio Rodriguez(per motius familiars).

Degut a les multiples baixes Castro ha hagut de fer debutar al porter juvenil Edu que ha tingut una bona actuacio, pero qui avui ha tingut la seva tarda ha estat el porter visitnt Coca que amb la seva actuacio ha evitat la derrota del seu equip.

El partit ha començat amb domini altern, pero el Peralada es mostrava mes incisiu, amb una gran ocasio de Mate despre de rebre un centr de Sergio Garcia 6' que anava fora per milimetres, seguidament ho provaba Alexis amb una rematada per sobre el travaser 17', el Cerdanyola ho provaba a pilota aturada amb una Falta picada per Chjica que no trobaria rematador als 19' i toni rematava a les mans de Coca 23' només tres minuts depres una nova falta lateral servida per Chica servia perque Mellado remates de cap per posar-hi el 0-1 26', amb el gol a favor als de Toni Carrillo segien de la mateixa manera i el Peralada portava el pes del partit creant ocasions pero sense materialitzarles pero als 42' Borjja posava l'empat i provocaba l'expulsio de Juanjo que interceptava la pilota amb la ma i veia la segona groga.

D'aquesta manera el Peralada afrontava la segona meitat amb un home mes i era l'unic equip sobre el camp i generava encara mes ocasions que en el primer temps tot i aixo topaven una i altre vegada amb Coca als 55' Mate picava una falta que aturava el porter visitant, dos minuts mes tard era Chacon qui ho provaba rematant fora, als 60' Litus marcava un gol fantasma ja que Coca ha tret la pilota de dins de la porteria als 65' una combinacio entre Tidian i chacon l'envia aquest ultim a mans de Coca, una pilota llarga de Julien la remata tidian en primera instància i atura Coca i el refus es per a Arimay que envia la pilota fora 75',als 80' un xut llunyá de Carbo l'3nvia Coca a corner, encara als 87' Sergio Garcia feia un centre per Moha que remata foar per milimetres.

En els minuts de desconte el Peralada encara gaudiria d'una ultima ocasio que tidian per molt poc no pot introduir dins la porteriia de Coca.

Al final del partit el mister del Peralada Nacho Castro lamentava no haver aconseguit els tres punts per dedicarlos al porter Sergi Rodriguez (Loki) que per a motiius familiars avui no a pogut esatr amb l'equip,igualment desijava Castro poder contar ben aviat novamemt amb el porter tambe des de el club es desitja novament tenir al porter i enviarli misatges d'anim, en aquests moments dificilsPERALADA: Edu, Julien, Litus, Borja(Moha 84'), Toni, Chacon, Alexis(Carbo 60'), Tidian, Isma, Mate(Arimany 68'), i Sergio Garcia

PERALADA: Edu, Julien, Litus, Borja(Moha 84'), Toni, Chacon, Alexis(Carbo 60'), Tidian, Isma, Mate(Arimany 68'), i Sergio Garcia

CERDANYOLA.F.C: Coca, Juanjo, Morales, Guarch, Ivan Serrano, Turu, Chica(Mejia 76'), Edu Fitè, Manolo Casto(Valderas 52'), Peter, i Mellado(Javi Cuevas 66')(Fran 87')

GOLS: 0-1 Mellado 26'; 1-1 Borja 42'

Arbitre: Otal Gonzalez va mostrar targeta groga a Litus, Borja,Chacon,Isma,Mate i Carbo del Peralada, i a Guarch, Mellado,i Valderas dels visitants , tambe va esxpulsar al visitant Janjo per a doble amonestacio als 42'