El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta serà baixa per precaució per al partit de demà al vespre que els blaugrana disputaran contra el Milan a causa d'una contusió muscular, segons va informar el club després de l'entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva.

El jugador va exercitar-se al marge dels seus companys ja de bon començament a Sant Joan Despí, després del cop que va patir en el partit del Barça contra el Saragossa dissabte passat.

Els serveis mèdics del club, després de la sessió realitzada ahir al migdia, van recomanar que el manxec no entri a la llista de convocats per precaució a causa del dolor que encara persisteix per la contusió que va rebre a la cama esquerra.

D'aquesta manera, Iniesta se suma a la llista de baixes per al partit de Milà corresponent a la penúltima jornada del grup blaugrana de la Lliga de Campions, en la qual també hi ha Alves per sanció i els lesionats Adriano i Afellay. En total, Josep Guardiola desplaça a Milà disset jugadors del primer equip i quatre del filial (Dos Santos, Isaac Cuenca, Bartra i Oier).

A Milà s'hi va "a guanyar"

El també migcampista Sergio Busquets va assegurar que la intenció dels blaugranes és la de "sentenciar d'una vegada" el seu grup demà contra el Milan, a banda de reconèixer que els espera un partit dur en el qual no pensen centrar tota la seva atenció en l'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic.

"És un bon camp, històric, en què esperem aconseguir els tres punts i anirem per la victòria des del principi, a veure si podem sentenciar d'una vegada ser líders del grup", va manifestar. En aquest sentit, va afegir que el Barça no dóna mai per bo un empat malgrat que, amb això, també podrien quedar primers de grup. "Aquí l'empat no ens val mai, sempre cal anar a guanyar. Si al final arribes amb aquest resultat al lideratge d'acord, però has d'anar a guanyar", va apuntar.

I és que els catalans volen un triomf de "molta moral i molt de prestigi" davant d'un Milan en el qual el suec Zlatan Ibrahimovic no serà l'únic perill que s'ha de tenir en compte. A més, Busquets va restar importància a la polèmica sorgida per l'autobiografia de l'ex del Barça en què critica Pep Guardiola i el vestidor blaugrana. "Juguem contra el Milan, no contra Ibrahimovic. Ja s'ha dit tot, ara pensem en el Milan. Tampoc serà per a ell un partit d'Ibra contra qualsevol company, sinó contra el Barça també", va sentenciar.