Reial Societat i Espanyol es van repartir els punts (0-0) a Anoeta en un partit d'alta intensitat però sense encert que no sacia les necessitats del conjunt basc, a la cua en la competició, en la tretzena jornada a la Lliga BBVA.

Els dos equips van impregnar ritme al partit des del principi, amb nombroses arribades a l'àrea encara que cap d'elles amb massa perill. La primera gran ocasió la va tenir Llorente, aprofitant una bona centrada de Marigó des de l'esquerra, però la defensa de l'Espanyol va aconseguir desbaratar l'ocasió.

Quan s'havia complert el quart d'hora de joc, el davanter espanyolista Sergio García va haver d'abandonar el terreny de joc per problemes musculars i Thievy va ocupar el seu lloc. Només uns minuts després va poder avançar el seu equip; Álvaro Vázquez va enviar una passada a l'àrea que no va trobar destí, i en el rebuig el jugador franco-congolès no va ser capaç de superar a Bravo.

Els donostiarres van respondre amb dues grans accions de Xabi Prieto, el centre no va trobar rematador, i de Agirretxe, que després d'una paret amb Carlos Vela va intentar la tisora ??davant Cristian Álvarez, però no va aconseguir connectar la pilota.

A menys de deu minuts del descans, el partit es va trencar del tot. Primer la va tenir Weiss, que va obligar a sortir a Bravo quan es quedava sol davant la porteria rival, i trenta segons després el porter espanyolista va donar la rèplica amb una espectacular parada a Llorente. A punt de complir-se el temps reglamentari, Agirretxe no va poder rematar de cap un gran centre de Illarramendi.

La tònica d'anada i tornada es va repetir durant gran part de la segona meitat. No va ser fins al minut 79 quan va arribar la primera ocasió clara del segon període, i la va tenir l'Espanyol. Thievy es va desfer dels seus rivals per brindar una passada perfecta a Cristian Gómez, acabat d'incorporar al terreny de joc, que la va estavellar al pal.

En el 82, Raúl Rodríguez ho va intentar rematant en l'aire, però va detenir Bravo. Els dos equips es van llançar a per la victòria i fins a quatre oportunitats hi va haver abans del xiulet final, la més clara la de Llorente rematant de xilena des de fora. Amb aquest empat, la Reial, que seguirà a la cua de la Lliga BBVA, suma la seva vuitena jornada consecutiva sense vèncer i posa en dificultats la continuïtat del tècnic 'txuri-urdin', Philippe Montani.

FITXA TÈCNICA.

- RESULTAT: REIAL SOCIETAT, 0 - ESPANYOL, 0.

- ALINEACIONS.

REIAL SOCIETAT: Bravo; Carlos Martínez, Cadamuro (Estrada, min.66), Ansotegi, Mikel González; Illarramendi (Aranburu, min.72), Marigó (Rubén Pardo, min.76), Xabi Prieto, Carlos Vela, Agirretxe i Llorente .

ESPANYOL: Cristian Álvarez; Dídac, Planxa, Héctor Moreno, Raúl Rodríguez, Romaric, Baena, Weiss (Rui Fonte, min.83), Verdú, Sergio García (Thievy, min.16) i Álvaro Vázquez (Cristian Gómez, min.74 ).

- ÀRBITRE: Del Cerro Grande (C. Madrileny). Va amonestar a Llorente (min.41), Ansotegi (min.56), Illarramendi (min.63), per part del Reial Societat ja Dídac (min.29), Cadamuro (min.46), per part de l'Espanyol.

- ESTADI: Anoeta.