Ni un sol gol encaixat en lliga al Camp Nou. El Madrid segueix per davant, però l'equip de Guardiola està demostrant una gran solidesa quan juga com a local, on encara cap equip li ha aconseguit fer cap gol en el que es porta de temporada. En els set partits que s'han jugat de Lliga, el Barça ha marcat 30 gols i no n'ha rebut cap. Els dos punts que va arrencar el Sevilla, en un partit recordat per la gran actuació del porter Javi Varas, són l'única errada del Barça com a local, però, ni tan sols aquell dia el rival va aconseguir marcar un gol a Víctor Valdés (0-0).

5-0 al Vila-real, 8-0 a l'Osasuna, 5-0 a l'Atlètic de Madrid, 3-0 al Racing de Santander, 0-0 contra el Sevilla, 5-0 al Mallorca i 4-0 al Saragossa. Són els set partits de Lliga que el Barça ha jugat al Camp Nou. Sis victòries i un empat, amb un balanç de 30 gols a favor i 0 en contra. Víctor Valdés ha aconseguit mantenir-se imbatut en els set compromisos amb el Barça com el local, o el que és el mateix, en els 630 minuts de Lliga al Camp Nou. Afegint-hi els últims partits de la temporada passada, el conjunt blaugrana encadena deu jornades sense encaixar al Camp Nou. L'últim gol en contra dels de Guardiola a casa data del 9 d'abril, davant de l'Almeria (3-1). Des de llavors, el Barça no ha encaixat cap més gol jugant com a local: 10 partits (tres de la temporada passada i els set d'aquesta).

Entrant al pur detall dels trenta gols marcat pel Barça es fàcil veure la gran influència de Leo Messi. L'argentí ha marcat catorze gols -nou en els tres triplets contra Osasuna, Atlètic i Mallrorca, quatre més contra Vila-real i Racing i un davant el Saragossa- i és el màxim golejador a molta diferència de la resta. Davi Villa ha marcat quatre gols, Xavi i Cesc dos cadascun i amb un gol en lliga al Camp Nou hi ha: Thiago, Alexis, Cuenca, Alves, Piqué i Puyol.