Els exjugadors del Girona FC Delfí Geli i Toni Soler seran els dos noms propis de la setmana que demà s'encetarà.

En el partit d'ahir, que els dos varen veure des de la tribuna, l'exdefensa del Barça, Atlètic de Madrid i Albacete va mostrar una bona cintura per estalviar-se la resposta, en ser preguntat pel seu futur a l'estructura tècnica del club de Montilivi. Però això no amaga que ell i l'exporter Toni Soler siguin els escollits per ocupar el despatx que en les darreres setmanes han deixat buit Miki Albert i Xavi Julià.

Una cintura que per cert també va mostrar el president Ramon Vilaró, que es va dedicar a llançar pilotes fora per no avançar una notícia que es farà oficial en poques hores.

Sense entrar en valoracions tècniques, ja que la majoria de cops els resultats de la feina feta són el millor balanç possible i aquest no es podrà fer fins d'aquí a força temps, el que sí és clar és que amb la nova parella el club busca una nova gironització.

A més, tant en Delfí com en Toni són homes de l'entitat. I no només per haver vestit la ?samarreta del primer equip en el seu moment, sinó per la seva vinculació des de fa molt temps amb l'equip dels veterans i també pel seguiment que han fet de l'equip, tant a casa com a fora. Perquè sobretot pel que fa referència a Toni Soler, en aquests quatre anys a Segona A se l'ha pogut veure en més d'una, dues i tres vegades seguint l'equip a camp contrari.

Dos paràmetres avalen, principalment, la seva arribada: el seu gironisme i el coneixement del club. La resta, serà només qüestió de treballar i que puguin fer la feina lliurement. I, evidentment, que la pilota entri, cosa indispensable en el futbol.