blanes-adepaf figueres

? blanes. CINC INICIAL: Bravo (9), Torrent (15), Sima (20), S. Palomino (13), Rebollo (15). reserves: E. Palomino, Rivera (3), Roca, Escariuela (9), Velasco. tirs lliures: 11/16. triples: 7 (2 Bravo, 2 Torrent, Escariuela, Rebollo i Rivera). faltes personals: 20. Cap eliminat. ? adepaf de figueres. CINC INICIAL: Oliva (13), Pascua (19), Macau (11), Vallmajó (7), Montalat (8). reserves: Estarriola, Pujol, Martini (10). tirs lliures: 17/21. triples: 5 (2 Martini, Oliva, Macau i Vallmajó). faltes personals: 17. Cap eliminat. A Àrbitres: Monclús i Cubero. P PARCIALS 1 18/13, 45/33, 60/53, 84/68.

Després de set derrotes consecutives, el Blanes es va retrobar ahir amb la victòria després d'endur-se el derbi contra l'Adepaf de Figueres. Del 60-57 a l'inici del darrer quart, es va passar a un 73-57 amb un parcial de 13-0 amb 11 punts de Rebollo que va deixar la victòria a casa.

argentona-salt

? argentona. CINC INICIAL: Espin (10), Grau, Solé (18), Romero (15), Solans (5). reserves: Pou (3), López (2), Almar (3), Pau (2), González, Tomàs. tirs lliures: 9/18. triples: 7 (4 Solé, 2 Espin, Romero). faltes personals: 28. Cap eliminat. ? salt. CINC INICIAL: Bartrolí (17), Feixas (3), Bover (8), Costa, Torrent (16). reserves: Geli (3), Nadal, Burguet (2), Muñoz, Pons (2), M. Busquets (1), J. Busquets. tirs lliures: 17/26. triples: 3 (2 Torrent i Bover). faltes personals: 19. Cap eliminat. A Àrbitres: Mendoza i Mont. P PARCIALS 1 26/15, 38/27, 48/39, 58/52.

El Salt va caure ahir a la pista d'un Argentona molt encertat que va dominar des del primer minut de partit. Al m.14 amb el 36-17 semblava que el matx quedava sentenciat, però l'equip saltenc a força de treball sobretot en defensa va aconseguir empatar a 48 a cinc minuts del final després d'arribar a perdre de 20. El desgast físic i mental va passar factura a un Salt que va veure com l'Argentona molt més fresc en el tram final del partit es feia amb la victòria.