Deu punts separen després de tretze jornades el Girona i el Sabadell a la classificació, una prova dels mèrits que el conjunt arlequinat ha fet en aquest inici de temporada. Ara, però, els vallesans passen per la seva pitjor ratxa (dues derrotes seguides i només un punt en cinc partits), una circumstància que per al tècnic Raül Agné els pot fer encara més perillosos: "no m'agraden els equips que arriben en ratxes dolentes, m'estimo més aquells que estan bé, com l'Hèrcules quan va venir aquí", va assegurar. Agné va elogiar el conjunt de Carreras ("porten la inèrcia de l'ascens, fan un bon futbol i això els ha donat un bon coixí de punts") però també va dir que "aquesta categoria és molt llarga i el que avui és blanc demà pot ser negre i al revés".

El Girona ha millorat en les últimes jornades i això fa ser optimista al tècnic, que considera que des del partit contra el Deportivo, tot i la derrota (3-2), es va fer un pas endavant. "L'equip m'està oferint coses bones i encara que al Miniestadi vam cometre dues badades, a la segona part vam ser capaços d'aixecar el partit i endur-nos un empat", va indicar. Per rebre el Sabadell l'entrenador recupera Juanlu Hens, tot i que va advertir que aquesta setmana només havia fet sencer l'entrenament d'ahir i volia esperar a veure com es troba avui. També porten l'etiqueta de dubte dues de les peces més en forma del Girona, Tortolero i Moha.

El central tenia ahir el genoll inflamat "i ja sabem que hem d'anar en compte"; Moha, per la seva banda, tenia molèsties al rotulià. Agné esperarà fins a última hora per decidir si els pot incloure a la convocatòria, primer, i en cas que sigui així, si poden jugar des de l'inici. A banda dels lesionats Acuña i Ion Vélez, el tècnic també té la baixa per sanció de Marcos Tébar i recupera Dorca, que es va perdre el duel amb el Barça B per acumulació de targetes. Garmendia, que va ser titular al Mini rendint a un bon nivell, té números per mantenir-se a l'onze. Com a mínim, ahir el tècnic no li va estalviar elogis: "va ser una sorpresa molt agradable el partit que va fer, no m'esperava tant de sacrifici ni tan bon posicionament. A més, va demostrar que físicament està fort".

El partit d'avui contra el Sabadell representarà el retorn d'Hèctor Simón a Montilivi i també permetrà a un altre gironí, el lateral dret de la Bisbal Òscar Ramírez, enfrontar-se a l'equip de la capital. "L'Òscar ho està fent fantàstic, ha evolucionat molt i té un físic molt bo. A l'Hèctor no el vam poder disfrutar aquí perquè venia de dos anys d'inactivitat però ara ha trobat un equip on encaixa i ho està fent bé. Espero que els vagi molt bé a tots dos des de després del partit", va reflexionar l'entrenador del Girona.