El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, va desmarcar-se ahir de la polèmica sobre la possible renovació del migcampista Javi Márquez en apuntar que ell, a ser l'entrenador, es preocupa només del tema esportiu i que per això mateix "necessita" aquest jugador.

El tècnic blanc-i-blau va subratllar que la seva única prioritat és recuperar el migcampista, lesionat al turmell esquerre. "No em poso a pensar en altres temes, el que parlo amb ell correspon al dia a dia. Vull que estigui bé i que estigui tranquil", va insistir.

A més, Pochettino va assenyalar el director esportiu, Ramon Planes, com un portaveu més encertat per a l'assumpte: "La meva tasca és preocupar-me pels resultats; ell té un altre càrrec i ha de vetllar per interessos a mitjà termini".

Ja pel que fa a l'aspecte merament esportiu, l'entrenador va destacar el potencial de la Reial Societat, proper rival dels espanyolistes. "La classificació no es correspon amb el seu joc i voldran guanyar davant la seva afició. Serà un partit difícil, hem d'igualar la seva ambició i la seva agressivitat. És un equip que juga molt bé i té bons futbolistes", va enumerar.