El fitxatge d'un jugador a través del Facebook els ha desbordat i donat protagonisme. Té perfil al Facebook el president?

Si, per força! (riu). Fins ara només tenia correu electrònic, però amb tota aquesta moguda no m'ha quedat cap altre remei que fer-me el meu perfil a la xarxa social. Tot just fa vuit o deu dies i ja m'han entrat 250 amics. Una bogeria.

TV3, La Sexta, Marca TV, TVE, la SER, la Cope... infinitat de mitjans de comunicació catalans i espanyols s'han fet ressò de la notícia. Com ho han paït?

D'aquella manera... Tot això va començar gairebé com si fos una broma i ara ens trobem que se'n parla a tot Espanya. La veritat és que ens ha sorprès molt tot aquest ressò mediàtic. Mai hauríem pensat que el Palamós pogués tornar a ser-ho tant.

L'ascens a Segona A els va posar al mapa i ara ho ha tornat a fer el Facebook.

Sí, segurament el club no tenia tanta presència mediàtica des d'aquells anys a Segona. Però miri, què vol que li digui, tant de bo no s'acabi aquí.

El Palamós té gairebé 5.000 amics al Facebook però l'afició continua fent-se pregar per anar al camp?

Ens agradaria que vingués més gent, és clar. Diumenge no es pot dir que hi hagués una bona entrada. Solem fer entre 300 i 400 espectadors, però espero que ara que l'equip va bé i que fa bon futbol, la gent s'acabi engrescant. I si tota la mogudadel Facebook hi ajuda, doncs encara millor.

Aquest any juguen a Primera Catalana després de moltes temporades en categories nacionals espanyoles. Que una iniciativa com la del Facebook funcioni, també els reforça a vostès?

Ajuda a mantenir els ànims, tot i que li puc dir que tenim el pressupost d'aquesta temporada, d'uns 160.000 euros, cobert. I és una quantitat que està molt bé per aquesta categoria. Que volíem fer un fitxatge al gener ja feia temps que ho teníem al cap, perquè, per exemple, hi ha la baixa d'en Pau Gusó, que ho té complicat per tornar a jugar aquest any per lesió. Si recaptem una quantitat x però el jugador que volem fitxar val x+ una quantitat, el club la hi podrà afegir.

Quants diners tenen ara?

Estem pels 1.300 euros, però pensi que també estem recollint diners a través d'unes guardioles instal·lades al camp i allà no se sap el que hi pot haver. Entre els donatius que ja hem rebut hi ha de tot. Un anònim ens va donar 200 euros.

Quin perfil tindrà el jugador?

Encara és aviat per dir-ho. Estem mirant dues o tres coses per poder-lo presentar en el primer partit a casa després de l'aturada de Nadal. D'entrada parlàvem d'incorporar algú pel mig del camp, però ja es veurà.

De qui va ser la idea de muntar aquesta moguda al Facebook?

De tots i de ningú en concret. A les tardes ens trobem alguns membres de la junta al despatx del club i un dia comentàvem que si tots els 5.000 amics que tenia el club en el seu perfil del Facebook hi posessin un euro, ens seria molt més fàcil fitxar algú a l'hivern. I érem l'Anton Suñer, en Toni Heras, jo mateix... cada una va dir una cosa i va acabar sortint això d'obrir un número de compte i esperar a veure si algú feia aportacions.

Quants socis té el Palamós?

Uns 400 són els que vénen al camp, però arribem a 750 si hi sumem aquells que també col·loquem a amics i coneguts, o a gent que vol col·laborar però que no va a futbol. A mitja temporada farem una nova oferta per 30 euros.