El degà continua fent caixa per fitxar el jugador Facebook i fins ahir ja havia ingressat 1.225 euros quan tot just fa una setmana que va posar en marxa aquesta exitosa i original fórmula per incorporar un futbolista mitjançant l'aportació econòmica dels amics que té el club a la xarxa social. El president del Palamós, Miquel Aguilar, reconeix que "no ens imaginàvem ni de bon tros l'èxit d'aquesta campanya. Estem molt contents i desitgem que continuï a un bon ritme". Segons Aguilar, "independentment dels diners d'aquesta campanya la intenció del club era reforçar-se en el mercat d'hivern a causa de la lesió de llarga durada del migcampista Pau Gusó". Aguilar afegeix que "amb l'ajuda dels amics del Facebook el club haurà d'afegir menys diners".

En aquest sentit, sembla que ja hi ha algun nom interessant per incorporar-se al conjunt que entrena Bertu Fernández. En aquest sentit, l'empresari palamosí assegura que estan conversant amb tres candidats a convertir-se en l'històric jugador Facebook. "Si els ingressos són alts estem negociant amb un jugador de Segona Divisió B", reconeix Aguilar, tot afegint que "el dia 15 de gener coincidint amb el primer partit a casa de l'any 2012 farem la seva presentació oficial". La bona ratxa de l'equip, a més a més, ha engrescat l'afició.

Mentrestant, el ressò mediàtic a l'entorn del jugador Facebook no s'atura. Dilluns va aparèixer al programa Els Matins de TV3 i també a La Sexta i les càmeres de TVE van gravar un reportatge al Nou Estadi Municipal que s'ha d'emetre avui. Després del descens de Segona A a Tercera, ara farà disset temporades, la innovadora iniciativa de la junta directiva baixempordanesa ha tornat a situar al mapa mediàtic el Palamós.