Un gol de Villa i un altre de Messi van servir ahir per evitar que la selecció espanyola i l'argentina fessin el ridícul en els seus respectius enfrontaments.

En l'amistós que la selecció de Vicente del Bosque va disputar, la selecció espanyola va tornar a decebre i només va poder sumar un empat 'in extremis' en la seva visita a la modesta Costa Rica (2-2), gràcies a dos gols de Silva i Villa en els darrers 10 minuts que van permetre remuntar un partit que s'havia complicat molt.

L'alineació va confirmar l'esperat rècord d'Iker Casillas, que va sortir d'inici i superar la plusmarca d'Andoni Zubizarreta amb la selecció espanyola situant la nova marca en 127 partits. Això no obstant, el porter del Reial Madrid no va poder celebrar gaire aquest honor, ja que un error seu va propiciar un dels gols de Costa Rica.

Per la seva part, la selecció de l'Argentina va derrotar (1-2) a Colòmbia després de remuntar a la segona part amb gols de Messi i Agüero el gol inicial de Pabón, anotat de falta a les acaballes de la primera part. Aquest resultat permet a la selecció argentina empatar amb l'Uruguai en la lligueta de classificació de la zona Conmebol per al Mundial del 2014.

Tal i com va destacar el seleccionador colombià, Messi es va convertir en el factor desequilibrant del partit i en un constant maldecap pels defenses que es van encarregar d'intentar aturar els seus constants atacs.