EL OLIVO - L'ESTARTIT

FVPR EL OLIVO. Annie, Cristina (Alba m.51), Vicky (Cloe m.77), Cuchi, Ana Buceta, Tui, Karen, Desirée, Lombi, Marta (Àlex m.51) i Lu (Sara m.72). UE L'ESTARTIT. Esther Sullastres, Vane, Raquel, Retxe, Sílvia (Vicky m.88), Mery, Steffi, Tània, Mònica, Carolina i Reka (Patri m.75). G gols: 0-1, m.49, Carolina; 1-1, m.85, Ana Buceta. A àrbitre: Sr. Gonzàlez Sobrado. Va amonestar amb targeta groga a les jugadores locals: Tui i Cristina; i a les visitants: Mònica i Mery.

L'Estartit va aguantar tot el partit amb un 0-1 a favor, però va acabar empatant a un gol contra El Olivo a Vigo. Amb l'empat d'ahir, les baixempordaneses sumen ja quatre partit sense perdre. Però, si bé és una bona notícia, el balanç és: una victòria i tres empats. O sigui 6 punts de 12 possibles.

Contra l'Olivo, es previa un partit dur ja que les gallegues és un conjunt molt lluitador que destrueix més que no crea. Fins aleshores, les de Vigo només havien sumat un punt, contra el Llevant.

Aquesta circumstància va perjudicar les jugadores de Rafel Gil que volien jugar per terra. Una vegada rere l'altre s'estavellaven contra la defensa local. Tenien la possessió, però les ocasions eren comptades. A més, les primeres a avisar van ser elles al minut 18 amb un xut d'Ana Buceta. Mery, al 24, va replicar amb un tret que va sortir alt.

La tònica va seguir amb xuts llunyans ja que costava molt apropar-se a qualsevol de les dues porteries. A la represa, l'Estartit va sortir més centrat i una assistència de Sílvia dins l'àrea de l'Olivo, Carolina va rematar, la pilota va rebotar contra la defensa i a la segona la jugadora estartitenca va encertar marcant el primer gol.

Era el minut 50 i, de sobte, es va girar un vent fortíssim que va afectar directament el joc. Amb la mala sort que l'Estartit va jugar en vent en contra. Això ho va aprofitar el conjunt de Vigo per anar tancant mica en mica a les jugadores de l'Estartit al seu camp. A més, la seva tàctica va consistir en penjar pilotes aprofitant la potència del vent perquè les davanteres miressin de treure petroli.

A cinc minuts del final, un córner picat per Ana Buceta va beneficiar-se del vent i va entrar signant un gol olímpic i l'empat. Gil es va lamentar dels dos punts perduts, tot i que estava descontent tal com havia anat el partit. L'Estartit suma 9 punts i segueix marcant la frontera del descens que ocupen Màlaga (6), Reocín (4), València (3), i Olivo (2 punts).