cerdanyola - girona

cerdanyola. Lorena, Maria, Carla, Carmen, Marta, Laura, Tània, Alba, Laia, Nerea i Sofia. ? girona. Zori, Laura, Cervià, Aina, Reig, Anna Martí, Cris, Nerea, Lorena (Judit, m.58), Clara i Paula (Susi, m.63). G gols: 1-0, m.6, Sofia; 1-1, m.11, Clara. A àrbitre: Francesc Mur Romeo.

L'àrbitre va suspendre el partit al minut 70 per les males condicions del terreny de joc a causa de la pluja que va caure durant tot el matx. Aquesta setmana hi ha jornada de descans, i per aquest motiu, l'equip gironí intentarà arribar a un acord amb el club de Cerdanyola per poder acabar els vint minuts restants de partit i no haver de posposar-lo. El Girona va arribar a un camp de dimensions reduïdes, i va dominar, amb moltes ocasions fallades, algunes de molt clares. A l'inici del partit, la gironina Paula va fer un xut al centre que va aturar la portera local, i tot seguit va arribar el gol del Cerdanyola. A continuació, altre cop Paula va fallar un contra un, i al minut 9, Lorena va enviar un xut a fora. A l'11, Clara va aconseguir el gol de l'empat i seguidament Paula va driblar davant la portera i va enviar la pilota fora. Les gironines varen protagonitzar tres centrades entre la portera i el punt de penal, i en una d'elles no va entrar un cop de cap de Lorena ben encaminat. Després va arribar un segon xut del Cerdanyola molt perillós, i la gironina Cris va enviar una altra pilota fora per molt poc. Al minut 58, Paula, i tot seguit Reig, també varen fer llançaments que varen fregar la porteria contrària. El Girona va haver de jugar amb deu a partir del 46 per l'expulsió de Nerea amb una vermella directa.