El Girona FC acumula tres derrotes seguides (Burgos, La Palma i Lleida) i demà rep un Palència que arriba a Fontajau pletòric després d'haver guanyat els darrers tres partits. La reacció no es pot fer esperar i per això ahir una de les veus principals del vestidor, la del base Nacho Ordín, reclamava més agressivitat en defensa com a punt de partida. "No ens podem permetre una altra derrota", assegurava una de les grans referències de l'actual Sant Josep.

"Hem de corregir errors. Principalment ser més agressius en defensa, cosa que d'alguna manera hem perdut en les últimes jornades. Si ho aconseguim, tot serà més fàcil. Podrem córrer més, més transicions, i jugar amb un punt més d'alegria i confiança", raonava el base, que admet que és hora de trencar amb la mala dinàmica de resultats. Una altra de les claus per tornar al bon camí és ser més regulars. "No podem tenir tants alts i baixos en un mateix partit, i hem de mostrar-nos més sòlids, sobretot quan juguem a Fontajau. El que més ràbia ens fa a tots és perdre partits a casa", va assegurar. A Fontajau el Sant Josep hi ha tombat el Càceres i el Menorca, però en canvi ja hi han sucat el Granada i La Palma.

Sobre el rival de demà, Nacho Ordín va advertir que "el Palència és un equip molt complet, amb bons jugadors tant en la seva línia exterior com en la interior. Ja l'any passat ens van guanyar els dos partits de lliga regular". Segons ell, "tenen dos bons bases, que coneixen molt bé la competició. Bravo fa diverses temporades que juga a un gran nivell, i han fitxat a un ex-company meu en el Breogán, Jeff Xavier, que assumeix molt protagonisme. Per dins destaquen Moss i Diouf"

El Girona sembla haver perdut l'agressivitat que va mostrar en els primers partits de la temporada, quan es va enfrontar a la majoria de favorits a l'ascens i sempre els va plantar cara. En la darrera jornada, a Lleida, en canvi, amb prou feines hi va haver partit i en l'anterior, a Fontajau, es va pagar un pèssim inici (4-21) contra La Palma. "No podem fallar davant la nostra afició", va insistir Ordín.

L'equip de Zan Tabak acabarà de preparar avui el partit de demà. El tècnic espera una reacció i també vol veure millores en l'aportació d'alguns jugadors que no l'estan acabant de convèncer. De moment, però, no hi ha previst cap canvi a la plantilla.