Tres victòries. Amb això, el Girona en farà prou per arribar als volts de Nadal amb uns números similars al de les últimes temporades. Sembla una tasca a l'abast, ja que encara resten 6 jornades per a l'aturada del mes de desembre; si més no, l'objectiu que es planteja l'equip és d'allò més ambiciós, ja que fins ara, amb 12 partits al sarró, Agné i companyia han estat capaços, només, de signar dues victòries en el pitjor inici dels darrers quatre anys a Segona A.

Just passat el quart de temporada, els números revelen que aquest Girona és al que més li ha costat arrencar dels últims cursos. Disputades 12 jornades, l'equip blanc-i-vermell ha col·leccionat només 10 punts, el pitjor registre si se'l compara amb les últimes tres campanyes. La 08/09, amb Agné també al capdavant, els 17 punts s'erigien com el millor registre fins ara. Un curs després, ja amb Narcís Julià al timó (Cristóbal Parralo havia estat destituït), els gironins s'havien adjudicat 13 punts. L'any passat, s'havia maquillat un mal inici i l'equip tenia al seu caseller 15 punts.

És per això mateix que a Montilivi es necessita ara un bon esprint per començar a igualar els guarismes de les temporades anteriors si no es vol arribar a les darreres jornades amb els deures encara per fer. Resten 6 partits per a l'aturada nadalenca, temps suficient perquè el Girona iguali o fins i tot superi el registre de l'any passat (18 punts), fins ara el pitjor assolit en el moment en què la competició atura per festes.

En farà prou amb 3 victòries per sobrepassar-lo i, calendari en mà, sembla factible que l'equip de Raül Agné, sobretot després d'haver derrotat l'Hèrcules i veure així trencada la mala dinàmica de resultats, ho té a l'abast. D'aquí al Nadal, el Girona haurà de disputar tres partits com a local (Sabadell, Guadalajara i Gimnàstic), mentre que jugarà al camp del Barcelona B, Alcorcón i Alcoià. La majoria d'aquests rivals, tret del Sabadell, ocupen la part alta de la classificació; en el cas dels arlequinats, però, el Nàstic ja va golejar-lo la setmana anterior, pel que sembla factible poder aconseguir una victòria en el partit que els enfrontarà la setmana vinent a Montilivi.

Amb marge a l'equador

Més complicat, encara que no impossible, sembla poder calcar la primera volta de la temporada 2008/2009, la millor a la Segona A. Llavors, l'equip va arribar a l'equador de la Lliga amb 31 punts, 21 més dels que en suma ara. Per calcar aquesta xifra, el Girona necessita guanyar 7 dels 9 partits que resten per tancar la primera volta; una missió d'allò més complicada per al conjunt català.

En ment del vestidor, però, sí que hi pot haver intentar superar els números del curs 09/10, quan Julià i companyia tancaven les primeres 21 jornades amb 23 punts, 13 més dels que s'han aconseguit fins ara. Amb 9 partits per davant (27 punts en joc), assolir aquesta xifra, si tot va bé i res es torça, sembla possible.