Un cop d'efecte. Novament. Això mateix busca el Consell d'Administració del Girona, que veu en el partit d'aquest dissabte contra el FC Barcelona B al Miniestadi com l'oportunitat perfecta per aconseguir-ho. Un cop d'efecte pel que fa a la dinàmica negativa de resultats que arrossega l'equip a domicili; però també pel que significa la presència d'aficionats lluny de Montilivi, d'allò més minsa habitualment. Per això mateix, i mirant d'igualar o fins i tot superar els registres de la temporada passada en el mateix escenari, el club ha llençat una iniciativa per la qual vol "convidar" tots els abonats gironins a viatjar i assistir al derbi català d'aquest cap de setmana.

Ho anunciava ahir al migdia el Girona a través d'un comunicat de premsa, en el qual s'explicava que, per tal d'"agrair" a l'afició la seva "fidelitat", l'entitat posa a la seva disposició "de manera gratuïta" l'entrada i l'autobús per desplaçar-se fins al Miniestadi. D'aquesta manera, tots els abonats que ho desitgin han de personar-se durant aquesta setmana a les oficines de l'estadi de Montilivi (el seu horari, ininterromput, és de 10 del matí a 8 del vespre) per formalitzar la seva participació. L'únic requisit que el club demana és que tot soci que desitgi apuntar-se haurà d'abonar una fiança de 5 euros que se li retornarà a partir del proper dilluns, dia 14, a les mateixes oficines.

També podran viatjar i seguir el partit en directe des del Miniestadi els no abonats del Girona; en aquest cas, però, el viatge i l'entrada no els sortirà de franc, ja que hauran de pagar 5 euros.