El Llagostera ja guanya també fora de casa. Un gol de Samuel Bayón va ser suficient ahir per derrotar el Manacor a domicili i deixar els gironins a només dos punts dels llocs de permanència del grup 3 de Segona B. L'equip d'Oriol Alsina va fer el millor partit de la temporada fora de casa i amb un plantejament ambiciós va trobar el premi just en forma de tres valuosos punts. Com havia advertit el tècnic en la prèvia, els balears són un rival directe per a la salvació i no es podia fallar. A la zona baixa tothom s'espavila, i si no que li ho diguin al Reus, que es va veure sorprès al seu camp pel cuer, l'Andorra (2-4).

En un partit jugat sota una intensíssima pluja, en especial durant la primera part, el Llagostera va ser sempre superior i va merèixer una victòria molt més àmplia. El domini gironí va ser aclaparador al primer temps. Als onze minuts Óscar Alvarez, sense voler, va interceptar una rematada d'Uri que ja entrava. I Eloi, passada la mitja hora, va enviar una pilota al travesser en un xut de falta.

A la represa el partit es va ?igualar una mica però el domini seguia per als visitants. Després d'un cara a cara d'Enric Pi davant Gaspar, sense encert, una centrada al segon pal de Pedrito la va aprofitar Samuel Bayón per rematar creuat al fons de la xarxa. Els gironins van haver de patir fins al final, però van poder celebrar la victòria.