La victòria de dissabte contra l'Hèrcules ha tornat la calma, com a mínim fins al cap de setmana que ve, a Montilivi. Tombar el líder no es fa cada dia i el Girona ho va aconseguir gràcies al penal anotat per Coro. Ahir el president, Ramon Vilaró, va voler felicitar l'equip "per la seva implicació i esforç durant els 95 minuts de partit" i va assegurar que els futbolistes li havien demostrat que "volen i poden tirar endavant". Els blanc-i-vermells passaran una jornada més en zona de descens, però després de trencar una ratxa de tres derrotes seguides i de no guanyar cap partit des de finals de setembre, les coses es veuen d'una altra manera.

"És veritat que el triomf ens ha donat un plus de tranquil·litat però no podem oblidar que encara estem en zona de perill i cal seguir treballant. Ens calia una victòria amb urgència, i més després de veure com a la part baixa tothom s'espavila, com el Nàstic golejant el Sabadell o el Recreativo guanyant al camp del Guadalajara", exposava el president. En qualsevol cas, Vilaró es queda amb la bona imatge que va oferir l'equip, que va ser superior al líder: "hem demostrat que podem guanyar a qualsevol i aquest any ja hem posat en problemes l'Hèrcules, el Valladolid i fins i tot el Deportivo, tot i que en aquest cas vam acabar perdent a Riazor".

Vilaró només va lamentar que la visita de l'Hèrcules portés tan sols 3.000 aficionats a Montilivi, tot i que va donar aquesta quantitat per bona tenint en compte el mal temps que ha assolat Girona des de dijous passat. El president, per últim, va insistir que s'està regirant el mercat en busca de reforços i que malgrat que encara no hi ha res concret, properament arribaran com a mínim dos nous futbolistes a Montilivi.

Marea gironina a Barcelona

El Consell d'Administració del Girona celebra aquest migdia la seva habitual reunió setmanal. Sobre la taula, entre d'altres temes, hi haurà decidir si s'organitzen, tal i com es va fer la temporada passada, autobusos per als seguidors que vulguin anar al Miniestadi dissabte que ve a veure el partit amb el Barça B. El curs anterior van ser prop d'un miler els gironins que van anar al camp del filial blaugrana, en un partit de gran record per la victòria dels gironins, 1-2, gràcies a un gol de Despotovic en el darrer sospir del temps afegit.

Un altre tema que hi haurà sobre la taula serà l'entrada de nous membres al Consell. Des que a finals del setembre dimitís Marc Casellas, l'òrgan directiu del Girona està sota mínims, amb només sis membres (Ramon Vilaró, Joaquim Boadas de Quintana, Quim Torrecillas, Kat Gorska, Daniel Sambola i Salvador Capdevila). Els estatuts de la SAE indiquen que, almenys, el Consell ha d'estar format per set persones i avui està prevista l'entrada de dos nous membres.

Aquests dies el Girona ha estat ultimant el tancament dels pressupostos d'aquesta temporada i ja s'ha advertit que s'ha inclòs una partida extra per reforçar l'equip. Les lesions de Vélez i Acuña han deixat debilitat l'atac i també falta un jugador de mig camp.