El Girona necessitava una victòria i Raül Agné, particularment, també. L'1-0 contra l'Hèrcules servirà per calmar els ànims al voltant de Montilivi i Agné, sense dubtar-ho gens, va assenyalar els culpables de la victòria sobre el líder: "Aquests jugadors es mereixen un 10". El tècnic de Mequinensa va elogiar encesament el joc del seu equip - "hem estat superiors els noranta minuts" -, va passar per alt la jugada del penal, "no tinc res a dir sobre això", i va convidar a tothom a seguir treballant per intentar sortir de baix: "Els jugadors em demanaven festa demà (per avui), però... què collons festa? Ja farem vacances quan guanyem partits, demà tothom aquí a ?seguir entrenant-se". Avui, a les deu del matí, els jugadors passaran per Montilivi on Raül Agné els recordarà que "encara no hem fet res i que només tenim 10 punts després de dotze jornades"

"Era molt evident que necessitàvem guanyar un partit. Ho hem aconseguit jugant una molt bona partit contra el líder, quan tothom pensava que seria més difícil derrotar un equip com l'Hèrcules, però la realitat és que l'equip es mereix un 10. Hem estat superiors els 90 minuts, jugant gairebé sempre al seu camp i amb una gran intensitat". Agné no escatima elogis per al seu equip i, després de despatxar la jugada del penal sobre Coro amb un ràpid "no tinc res a dir sobre això", va recordar que "només els que estem aquí dins sabem com està treballant aquest equip i la feina que tots fem per aconseguir treure resultats com aquest que hem aconseguit avui". "Estic molt content per als jugadors, perquè han demostrat que són un bon equip i que poden guanyar a qualsevol rival encara que sigui el líder", va rematar Agné que ja havia avisat a la seva plantilla que "era un partit on tothom era necessari. Els catorze jugadors que sortissin al camp havien d'aportar, com així ha passat: els tres que han sortit de la banqueta ens han donat moltes coses i els que estaven sobre el camp han aguantat com han pogut". Aquest factor, el del desgast físic, no és percebut com una excusa per a Agné que va treure la seva versió més exigent i inflexible: "Amb la situació en què estem no podem deixar de córrer. No podem dir "començo a estar cansat", jo no entenc el cansament fins que vomites. Hem de seguir corrent fins morir, no ens podem permetre res més si volem sortir d'aquí". Aquí, un dia més, Agné va tenir bones paraules per a Moha, que va haver de ser canviat en els últims partits deixant el camp visiblement coix: "Esperem que no sigui res, però què voleu que tingui? Que ha fet un partidàs corrent amunt i avall sense parar i l'home ja té una edat. Acaba els partits molt baldat, però ara el posem un parell d'hores en un bidó amb gel i revifa".

El tècnic del Girona va demanar "no caure en l'eufòria" per haver guanyat el líder, perquè "la realitat és que només tenim 10 punts després de 12 jornades i ens queda molta feina per davant". Agné espera que la victòria d'ahir "sigui un punt d'inflexió per anar cap amunt, però hem de ser conscients que tenim deu punts, que no hem fet res per guanyar el líder i que hem de seguir treballant per guanyar més partits".

important victòria contra el líder d'un Girona que aixeca cap quan més necessitat estava el conjunt d'Agné.Felipe Sanchón, exjugador dels gironins i ahir únic davanter de l'Hèrcules a l'equip titular, lluitant Moha. Peña (3) protestant a Melero López la jugada del penal per una falta seva sobre Corominas. Albert Dorca, intentant controlar una pilota davant Juanra.