El dissabte 7 de maig el Girona va golejar el Celta a Balaídos (0-4). Era, fins ahir, l'última vegada que l'equip de Raül Agné havia pogut mantenir el zero a la porteria, perquè des d'aquella fita s'havien encadenat disset partits oficials (16 de lliga i un de Copa) rebent gols. Els blanc-i-vermells, que fins ara eren l'equip més golejat de Segona, han cedit aquest dubtós honor al Vila-real B.

El Girona va acabar la temporada passada rebent gols en els cinc últims partits Xerez (2), Cartagena (1), Barça B (2), Numància (4) i Còrdova (1). Ja aquest curs, l'equip d'Agné, que en temporades anteriors s'havia caracteritzat per la seva solidesa defensiva, havia convertit la seva fragilitat al darrere en norma. Els 22 gols que ha rebut l'equip en aquests 12 primers partits de la temporada els van aconseguir Elx (4), Almeria (2), Valladolid (1), Numància (1), Las Palmas (2), Xerez (2), Osca (1), Vila-real B (2), Cartagena (2), Deportivo (3) i Celta (2). En la primera eliminatòria de Copa el Dépor va clavar-ne cinc més als de Montilivi.

Els propers partits

Amb l'ànim renovat després de trencar una ratxa de tres partits seguits perdent (Cartagena, Celta i Deportivo), el Girona ha de preparar ara un tram de calendari que l'enfrontarà amb Barça B i Sabadell. Dos derbis seguits que haurien de servir per confirmar la millora mostrada ahir pels jugadors de Raül Agné.

El Girona té cinc punts menys (10 a 15) que la temporada passada a aquestes alçades de campionat (jornada 12). Fa un any l'equip havia aconseguit puntuar al camp del Las Palmas (1-1) gràcies a un gol de Jandro de penal en el temps afegit. Els blanc-i-vermells troben a faltar els punts perduts contra rivals directes (Osca i Cartagena).