Després de tres victòries consecutives, el Peralada ha perdut, aquest diumenge al migdia, amb claredat al camp del Premià de Mar (4-1). El conjunt dirigit per Nacho Castro ha anat a remolc en el marcador des de l'inici ja que al minut 17 perdien per 2-0. Un gol del peraladenc Borja Garcia ha escurçat distàncies abans del descans, però els maresmencs han tornat a marcar només iniciar el segon temps i han tirat per terra les esperances verd-i-blanques.

Ja a la recta final, i després que el premianenc Nil Peñate anotés un hat-trick, Camps ha tancat la golejada amb el 4-1 definitiu. Amb aquest resultat, el Peralada ha perdut l'oportunitat de situar-se líder de Primera Catalana ja que el Vilassar de Mar, primer classificat, ha cedit davant el Palamós (0-1).

Fitxa tècnica:

PERALADA: Buendía, Julien (Carbó, 58'), Litus (Pastor, 58'), Borja, Gálvez, Chacón (Alexis, 46'), Tidiane (Sergi Arranz, 46'), Isma, Mate (Miquel Juan, 65'), Sergio Garcia i Bermudez.

PREMIÀ: Doñate, Camps, Bellido, Rivas, Sánchez, Gonzalo, Mario (Carrero, 67'), Alonso (Edward, 84'), Pol (Juan, 84'), Chafino (Demba, 67') i Nil (Merino, 70').

GOLS: 1-0, Nil (3'); 2-0, Nil (17'); 2-1, Borja (27'); 3-1, Nil (46'); 4-1, Camps (84').

ÀRBITRE: Gómez Hernández.