Cristiano Ronaldo, internacional portuguès del Reial Madrid, ha rebut la seva segona Bota d'Or al millor golejador d'Europa en un hotel de Madrid, on l'ha dedicat als seus companys i totes les persones que formen part de la seva vida.

"Si Déu no va agradar a tothom, com ho faré jo". És una de les frases que ha deixat anar Cristiano Ronaldo després de recollir per segona vegada la Bota d'Or-ja ho va fer el 2005-.

"És un premi per a tots els portuguesos. Estic molt agraït i vull compartir el trofeu amb tots els meus companys, amb l'equip tècnic, aficionats del Reial Madrid, president, amb la meva família, la meva enamorada i el meu fill. Tots han estat molt importants pel que he guanyat aquest any", ha assegurat en un saló ple en el qual estaven personalitats de Portugal, familiars del jugador, Florentino Pérez, president del Reial Madrid, i Zinedine Zidane, director de futbol del primer equip blanc, entre d'altres.

Ha estat escortat Cristiano per dos futbolistes que van fer història, el seu compatriota Eusebio i Alfredo Di Stéfano, president d'honor del Reial Madrid. "És un orgull estar assegut amb dos grans del futbol. Un plaer enorme", ha afirmat.

"Vull estar en una pàgina dels millors jugadors de tots els temps de la història del futbol. Tinc 26 anys i encara estic aprenent en un club que em dóna l'oportunitat de créixer com a jugador i persona. Tinc molts anys per davant per seguir aprenent i optar a estar entre els millors ", ha dit.

Cristiano ha assenyalat que no pensa en guanyar una tercera Bota d'Or i només pensa en gaudir d'"un moment important" de la seva carrera. "Estic content al Reial Madrid. S'ha de guanyar coses. Els trofeus individuals són importants, però ho és més guanyar com a equip. L'afició espera un trofeu molt important", ha subratllat.

"Canviaria la Bota d'Or per la Lliga o la Champions. Les coses individuals es guanya quan arriba alguna cosa col·lectiu. M'agradaria guanyar alguna cosa important amb el Reial Madrid. Cal gaudir aquest moment bo. Estem en una bona ratxa i estic amb molta il·lusió que aquest serà un bon any per a l'equip", ha afegit.