El davanter del Milan Zlatan Ibrahimovic va acusar durant una discussió a l'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, de no tenir "ous" i de "cagar-se" de por amb Mourinho, tècnic del Reial Madrid, segons un extracte de la seva autobiografia que aquest dijous ha avançat el diari Aftonbladet .

L'origen del conflicte radica en el canvi de posició de Lionel Messi, que va passar a jugar de davanter centre, un assumpte que l'ariet suec va discutir amb Guardiola en una conversa de la qual ell mateix es va retirar satisfet, d'acord amb el llibre.

Però en no canviar la seva situació amb el pas del temps i veure´s condemnat a la banqueta, Ibrahimovic va esclatar després d'un partit de lliga contra el Vila-real el maig del 2010, en què el suec va sortir al camp quan quedaven cinc minuts per al final.

"Li vaig cridar: 'No tens ous', i probablement pitjors coses que aquesta, i després li vaig dir: 'Et cagues amb Mourinho. Vés a prendre pel cul'. Em vaig tornar boig", relata en el llibre Ibrahimovic.

"Jag är Zlatan Ibrahimovic" (Jo sóc Zlatan Ibrahimovic), en què compta amb l'ajuda de l'escriptor David Lagercrantz, sortirà a la venda en suec el proper 15 de novembre.

El davanter del Milan ja ha airejat amb anterioritat en diferents moments les seves desavinences amb Guardiola, a qui es va referir despectivament amb l'apel·latiu de "filòsof" i qui va criticar per no saber tractar els jugadors, segons ell.