El davanter argentí Lionel Messi va superar aquest dimarts els dos centenars gols com a jugador del Barcelona i, amb el seu nou triplet en el triomf davant el Viktoria Plzen en Lliga de Campions (0-4), va situar el seu registre de 202 gols, a només 33 del rècord golejador del mític davanter blaugrana César.

Després del 'hat-trick' que va aconseguir davant el Mallorca en la passada jornada al Camp Nou (5-0), l'argentí s'havia quedat a un sol gol de la xifra rodona, un repte que ha superat aquest dimarts després d'anotar de nou tres gols per segon partit consecutiu, dissipant així tots els dubtes sobre el seu estat de forma. Messi porta anotats catorze triplets.

A més, Messi ja acumula 42 gols en la Lliga de Campions, cinc d'ells en aquesta edició de la màxima continental, per davant de Villa (3) i Pedro (2).

Una nova gesta de Messi que arriba més valor tenint en compte que el jugador del planter n'ha tingut prou amb 286 partits per aconseguir aquests 202 gols, des que es va estrenar per primera vegada com a golejador en el primer equip el 2005, en un Barça-Albacete en el curs 2004/05.

Aquesta temporada, l'estrella blaugrana acumula 21 gols, tretze d'ells en Lliga, cinc a la Lliga de Campions, dos a Supercopa d'Espanya i un a Supercopa d'Europa.